UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 8 November 2010

JAGA-JAGA BLOCK KERETA ORANG LAIN, NANTI DAPAT SURAT 'CINTA'

Kalau parking kereta kat bandar tu, jaga-jaga.......jangan parking ikut suka, nanti dapat surat 'cinta' @ surat saman. Nanti melopong pulak duit melayang semata-mata nak bayar saman salah parking!

Macam tu juga kalau kat office. Jangan suka-suka block kereta orang lain......parking betul-betul jangan mengganggu laluan. Nanti orang lain jadi susah. Paling teruk lagi.........dapat surat 'cinta' juga!

Hari ni aku dan kawan-kawan cuak nak parking kereta coz bahagian pengurusan dah mula edarkan surat 'cinta' @ surat amaran kepada yang block kereta orang lain! Hu3........

4 ulasan:

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

hah!..

beringat tu. pernah jadi kat kita..kereta kn block..adeh...sakit jiwa tau..dah lah nak cepat..akhirnya sempat lah shopping baru kereta dapat keluarkan dari parking...

tengkorakemas berkata...

parking kereta memerlukan kesabaran, lagi2 bila ada banyak kereta

ardinihumaira berkata...

aduh susah juga ye..
dni lom penah kena lagi tu..

ArELeEz berkata...

fuyyo..! dasat2.. mentang2 la penjara. heh3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs