UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 7 November 2010

HARI MINGGU = HARI KELUARGA

Tadi aku ke JUSCO Cheras, Selatan. Saja temankan my hubby yang teringin nak makan makanan kat sana pulak. Tekak orang demam kannnnnnnn.Ikutkan aje le.....

Sampai di sana awal lagi.....banyak parking yang masih kosong.......food court yang masih lengang tanpa pelanggan. So, aku dengan sesuka hati pilih je lah mana-mana tempat nak duduk.......he3...best2!

Bila tiba waktu nak balik, baru makin ramai orang datang. Memang betullah kannnnnnn, hari minggu ni hari keluarga. Hari untuk bersama-sama menghabiskan masa dengan keluarga.....di rumah.......dan di mana-mana sahaja........:)

3 ulasan:

Kancilbiru berkata...

hari berpoya2 bersama keluarga...hari ahad mesti nak kena keluar kan...hihii

mzhany berkata...

azzey lama nya x g jj balakong...dah sethn lebih rsnyer...hoho pemalas nak jalan jauh

ArELeEz berkata...

eh! nanti kite mkn meatball ikea nak x? macam best jerk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs