UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 3 November 2010

GIVE AWAY KECANTIKAN # 4 BY ARDINIHUMAIRA - HADIAH TAJAAN

~ Give Away Kecantikan # 4 by ardinihumaira - Hadiah Tajaan


Kalau sebelum ni yang ke-3 ni dah masuk yang ke-4 plak. Jom kita join lagi beramai GA ni oleh ardinihumaira. Dan hadiah tajaan oleh Sufah Beauty Shop.

Tak kira lelaki atau pompuan boleh je join!5 orang pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah (Mana tau kali ni BERTUAH!) Macam bese syarat2nya ialah:-

  • Mestilah menjadi follower ardinihumaira & Suffah Beauty Shop (DONE)
  • Buat satu special post mengenai Give Away ni dan tinggalakan link penyertaan anda di kotak komen entry ni
  • Hadiahnya adalah 1 sachet dari mana2 produk di atas tu untuk sorang. Boleh cuba dulu pastu kalau rasa2 serasi boleh order lagi berkotak2 dari Suffah Beauty Shop
  • Warganegara Malaysia & beralamat di Malaysia ( dok OC tak jadi masalah)
  • Nak tag kengkawan yang lain boleh.....tak nak tag pun is okay...:)
  • Nak letak banner kat sidebar pun boleh....tak letak pun tak pe....:)
  • Tarikh tutup penyertaan adalah pada 7.11.2010 jam 11 malam

Jom join ramai2!!!




2 ulasan:

Mama JnJ berkata...

moga berjaya :-)

ardinihumaira berkata...

terima kasih kerana sudi menyertai GA ini kak..
semoga bertuah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs