UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 8 November 2010

TAK SIA-SIA JOIN SUAI KENAL BLOGGER....

~ Hari tu aku join Segmen Suai Kenal Blogger yang dibuat oleh blogger Otai ni ; Ben Ashaari. Memang niat nak berkenalan dengan lebih ramai lagi, di samping bertukar-tukar fikiran (Yelah blogger baru macam aku ; banyak yang nak dipelajari lagi)

Memang penangan BEN ni cukup kuat! Elok je dia buat entry kat atas ni.......ramai yang sudi berkunjung kat blog aku yang tak seberapa ni.......

~ Terima kasih banyak2 untuk kengkawan blogger yang sering datang ke blog aku ni ........


~ Dan ini di antara kawan-kawan baru yang sempat aku paste kan kat sini. Sorry tak dapat nak pastekan sume. Malam tadi broadband 'sakit' lagi. Ni je yang sempat aku pastekan. Kalau boleh aku nak link kan sume kawan-kawan yang datang ke sini. Tapi bila broadband dah 'sakit manjang' aku tak mampu nak buat apa.....hu3.....


~ Memang penangan OTAI (BEN) ni tak dapat dinafikan lagi. Ramai juga yang jenguk blog aku hasil terjahan dari blog beliau! Teruja sungguh!!! Thanks a lot Ben & Thanks a lot untuk semua followers, readers dan semua yang sudi singgah di blog aku ni.

I REALLY APPRECIATED ALL OF YOU! Enjin blogging aku akan makin panas dan terus panas lepas nih!!!

11 ulasan:

Nur Azila Ismail berkata...

betul tu kak . mmg berpengaruh BA :)

amirah berkata...

terlepas la segmen tu azzey..harap pasni BA bukak lagi..tak dinafikanla BA punya idea untuk mengembangkan follower and traffic mmng kreatif..

My Little Diary berkata...

hehe.. pengaruh yg kuat tu...

Redbloodsnow berkata...

tuh die baru penangan otai kan. ingin jd spt beliau yunk. tp dlm mmpi jek la jwpnyer..haha :P

alieff berkata...

tau takpe.... alhamdulillah, kasi up sikit traffic blog yang cikai2 cam blog alieff tu.. huhu~

relevan berkata...

Up trafik lagi Azzey..

nur berkata...

azzey.. memang berbaloi2
ALL IN ONE

yusriwahab berkata...

azzey:
Mana la dia dapat idea hebat mcm tu?. Bukan blogger baru jer dapat untung dia pun dapat jugak pulangn org byk msuk blog dia tu

ardinihumaira berkata...

wah..
bagusnya.. dni lom sempat join lai. minggu ni agak busy. huu asik lupa

Miza Yusof berkata...

salam kenal. hai :)
miza datang sini.
slamat brknalan yaa.
keep in touch :)

ArELeEz berkata...

xt'join2 lagik nih! hu3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs