UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 1 November 2010

MAKIN HARI MAKIN BERTAMBAH

Alhamdulillah........seronok tengok follower kat blog aku makin hari makin bertambah. Memang le tak sebaris blogger2 popular.....tapi ada perubahan positif yang cam gini pun dah cukup untuk menaikkan semangat terus berblogging!

Macam orang selalu datang umah kita........mesti rasa seronok.....Tak de le umah kita sunyi je, tanpa tetamu. Kalau umah tak penah ada tetamu......kita pun mesti rasa bosan kannnnnnnnn........

Harap2 perubahan yang positif ni akan terus berkekalan.......Insyaallah. Terima kasih untuk sume yang sudi follow blog aku ni!!!

8 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Sama-sama.Haha ..

Cik SHiNJU berkata...

Salam...

Saya follower ke-75 :D

Kalamhati berkata...

tahniah..usaha tangga kejayaan!

teruskan blogging ye..=)

ardinihumaira berkata...

sama2 kak :D
thanks juga follow blog dni

kella berkata...

ya memang rasa best kan? ku jua merasai apa yang kamu rasa.. :)

simply nana berkata...

salam...sama2....he3

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

azzey

kalau rajin singgah rumah kawan-kawan, tentu kawan-kawan pun suka singgah rumah kita

kak suka follow blog awak..sebab entry awak kontot jer... i like

azzey berkata...

kakchik@ella: sama kasih kak!

Cik Shinju: tq! coz sudi follow.....:)

Kalamhati: di mana ada kemahuan, di situ ada jalan kannnnnn....*eh2, betul ke?*....hi3.....

ardinihumaira: u r welcome dni!

kella: ku juga sama......hu3....

simply nana: salam juga.....:)

Siti Ruhayu: tq! nak tulis panjang2 takut org malas & jemu nak baca (sbb saya pun sker baca entry yg pendek2 & ringkas...heh3....). I luv ur blog also!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs