UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 9 November 2010

MACAM MANA AKU NAK BAGI KOMITMEN ......

Macam sepatutnyalah , bila di pejabat buat kerja tu kena tumpukan perhatian betul-betul. Jangan cincai je ; setakat nak melepaskan batuk di tangga! Komitmen kena beri sepenuhnya. Baru lah boleh success.......

Itulah yang selalu dianjurkan oleh pihak atasan ; mengingatkan kita yang bawahan ni (cam aku le tu....hu3)........Okay, aku terima ; so, sambungle buat keja.kannnnnnnn.......

Tetiba.......tum-tam......dung-dang........prong-prenggggggg.....heh3.......bunyi macam-macam. Bising! Bunyi-bunyi yang datang dari kerja-kerja kontraktor kat office. So, macam mana???

Macam mana nak membina konsentrasinya? Macam mana nak membina komitmennya? Hadoiyaiiiiiiiiiii!!!

6 ulasan:

amirah berkata...

saborrr jela

Tn.Punya berkata...

sabor.. tu namanya dugaan

ardinihumaira berkata...

isk3.. memang hilang konsentrasi kalau cemtu

Gadis Kampung berkata...

azzey shda tagged azzey join contest http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2010/11/follower-bertuah-giveaway.html

eelobor berkata...

sambung jer komitmen pada blog lak...hihihi

ArELeEz berkata...

kite minum dolu..! he3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs