UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 4 November 2010

LUNCH HOUR....MESTI BALIK

Dah jadi kebiasaan, setiap kali waktu lunch aku mesti balik umah(sejak keja kat sini....dah setahun lebih....)

Reasonnya?......(sebab ada kawan2 yang tanya...). Aku selesa nak makan kat umah, selesa nak solat kat umah ; selesa nak cuci muka ke, mandi terus ke.........dan boleh buat apa2 yang patut.

Selagi umah aku dekat je dengan office, insyaallah aku akan balik setiapkali lunch. Lain le kalau dah dok jauh sikit dari office.....Tu kena besekan le plak lunch kat office je......he3.......

6 ulasan:

mzhany berkata...

hany pon kekedg balek umah...hehehe time rajin ler..and now tgh berada dirumah smbil BW ;)

azieazah berkata...

Salam kenal AZZEY...
Wow best tu dapat balik rumah time lunch.
Betul, selesa di rumah sendiri. Leh rehat baring telentang or apa saja...

Bertuah kan dapat kerja dekat dgn rumah. Jimat..

Kancilbiru berkata...

wahh best tu dapat balik lunch kat rumah..sy kalau dekat pun balik umah jugak, boleh balik mandi, pastu tgk tv...hihihi

sahromnasrudin berkata...

untungnya dpt lik uma kan

wahida berkata...

saya kalau umah dekat pun saya balik...tapi umah ngan opis mkn 45 minit..huhuhu...

ArELeEz berkata...

org pun balik umah gak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs