UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 2 November 2010

LOG LATIHAN

Dah hujung2 tahun ni, banyak plak perkara2 last minute yang nak disiapkan. Salah satunya menenai Log Latihan. Baru je tadi dapat arahan dari my officer supaya updatekan Log Latihan dan serahkan kepada beliau pada 3 hb untuk setiap bulan!

Log Latihan merekodkan kursus2, seminar ataupun dialog2 bulanan yang dihadiri oleh kakitangan. Setiap sorang ada sebuah Log Latihan. Untuk this year aku pun dah completekan 7 hari berkursus yang diwajibkan untuk setiap kakitangan tu! Tinggal nak merekodkan ke dalam Log Latihan je.

* Jenuh plak aku nak recall semula kursus2 dan seminar yang aku attend sebelum ni.....hadoiyaiiiiii!!!

4 ulasan:

HonEyBuNNy berkata...

salam..recall2 jgn xrecall...hehhe

fara berkata...

ades. bole igt ke sume tu? hehe :)

jeBateja berkata...

keja gomen mmg kena mcm tu ke...???

ardinihumaira berkata...

banyaknya kursus tu kak...
tapi best jugakursus. ada pengalaman. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs