UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 3 November 2010

KELUAR DUIT SORANG2....ADA BERANI?

Citer pasal duit lagi. Tadi tentang Withdraw duit kat ATM. Ni pun citer kuar duit kat ATM juga. Cuma nak share pengalaman aku kalau kuar duit sorang2 ni memang aku agak takut (Memang dalam hati takut betul!). Lagi macam2 kes ragut sekarang nih!

Kalau masa kat kampung dulu, malam2 pun aku berani kuar duit sorang2. Siap berani naik motor lagi. Tapi sejak dok sini.....dah tak berani lagi. Mesti mintak my hubby yang kuarkan. aku tunggu dalam keta je. Kalau terpaksa kuar juga sorang, coz kadang2 susah nak dapat parking....aku make sure tak bawak handbeg dan takkan pakai baju kurung! Aku akan get ready pakai jeans dari umah.

Motifnya senang aku nak simpan duit dan kad bank terus dalam poket suar lepas kuarkan duit tu. Dan bila nak kuar dari bank tu mata meliar je macam kita ni pencuri plak. Saje nak pastikan tak de orang yang folow atau perhatikan kita!

* Sebab takut dengan macam2 kes sekarang nih..........

5 ulasan:

relevan berkata...

Salam Azzey..ajak saya bila nak keluar duit nanti yer..hehe!

nur berkata...

betula.. sekarang ni kene hati2
ALL IN ONE

~aSHa~ berkata...

betul...mmg takut kalo sunyi je tmpt atm tu....

--------------------

ehehe lenkali kita get ready bawak tukul la dlm poket...

kakchik@ella berkata...

tak berani. mesti bwk bodyguard. hehe ..

ardinihumaira berkata...

kalau kua duit sikit2 dni berani. nak kua duit banyak2 tak berani jugak.. hu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs