UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 6 November 2010

ALHAMDULILLAH.....FOLLOWER YANG KE-100 BLOG AZZEYATIN



Alhamdulillah hari ni ( tak perasan pukul berapa....hu3....) cukup follower blog aku mencapai 100 orang! Means, ada yang sudi datang dan singgah ke blog aku yang tak seberapa nih. Means, ada je kawan-kawan yang sudi membaca entry-entry yang aku tulis di sini!

Memang dah niat dalam hati......heh3.....nak buat review bila follower dah cukup 100 orang. Nak bagi duit, tak mampu.......Anyway thanks a lot untuk sume kengkawan follower aku, yang sudi singgah, baca dan komen apa yang aku tuliskan.

Thanks to kobEjordan yg mengingatkan aku bahawa beliau adalah follower ke 100 aku......(Kalau tak,mesti lambat aku persannya....)

THANKS A LOT UNTUK SEMUA KENGKAWAN YE.........( Maaf tak dapat sebut nama.......)

* Aku target sampai ujung bulan ni untuk dapatkan 100 follower. Lagi awal nampaknya.....alhamdulillah........

12 ulasan:

imanshah berkata...

Alamak saya yang ke-99..kalau tak dah femes

tengkorakemas berkata...

hehe tahniah2 :)

Sharinginfoz berkata...

semoga bertambah maju ya

piKOk berkata...

ala..follower ke-98..
papepun tahniah!
semoga akan mndpt lbh rmai kawan lagi..:)

noor afzan berkata...

congrats azzey..
=)

HonEyBuNNy berkata...

tahniah2....;-)

mzhany berkata...

yeayyyy!!!

ahmad jo berkata...

keep up blogging!!

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

azeey..

sempoilah...tahniah yer

eelobor berkata...

eelobor jadi follower azie yang ke-25. ada hadiah tak? hihihihi

azzey berkata...

eelobor: hik3...nak bagi sume klu ikutkan , tp x cukup budget.....tp saya mmg menghargai follower saya sume nih! dan slh satunya awak. tu yg x pnh miss singgah blog awak tu.....hu3.....tq!

ardinihumaira berkata...

tahniah sis.. semoga terus sukses :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs