UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 9 November 2010

TAPAK KAKI SAKIT

2-3 hari ni tapak kaki aku sakit bila dipijakkan ke lantai atau bila bawak berjalan. Sebelah kiri je. Nasib baik le sebelah kaki je ; kalau dua2 lagi susah aku nak berjalan.

Kalau malam-malam aku terpaksa pakai stokin untuk kurangkan lenguh-lenguh dan rasa sakit. Tak tau kenapa. Sapu minyak angin rasa lega sikit......Hu3.....

*Dulu-dulu dah puas pakai stokin masa zaman sekolah.....Tetiba pulak sekarang terpaksa pakai ; dah le aku memang jenis tak minat pakai stokin!

10 ulasan:

My Little Diary berkata...

salam,
hehe nmpknya kena pakai stokin balik lah tu... supaya kaki tu sentiasa terasa panas.. :)

kakchik@ella berkata...

Azzey, cuba pakai koyok kaki. berkesan tau.

amirah berkata...

kena pakai stokin selalu la ni kut

NcekYus berkata...

huhu..kes da sama mcm aku la.
kaki ni sakit...x tau ar..mgkin angin kot..
rendam ngn air panas, perah limau..pastu minum..eh!!! silap..rendam

Amirrah Zawani berkata...

maybe terseliuh kot..
pergi lah jumpa doktor yea :D

Amy Syaquena berkata...

salam..

uish mak amy pun pernah kena macam tue , pergi check hospital doc cakap tanda2 nak kena kencing manis..bacaan bawah 9...pergi la check hospital

y@n@ M!B berkata...

erk mak sy pon penah kena camni..tp dlu dia cikgu, berdiri lama sgt..skrg da keje opis oke dah kaki dia...maybe yu xleh diri lama² kut =)

ardinihumaira berkata...

semoga cepat sembuh tau kak!

Redbloodsnow berkata...

aku selalu kene tapak kaki sakit taw. aku soh mak aku tolong buat foot massage..hahaha. pastuh aku amal pakai siper massage yg dlm blog aku aritu eh...

alhamdullillah..jarang dh sakit tapak kaki dtg menziarah..hehe

ArELeEz berkata...

pakai stockin' la best! rase macam puteri raja beradu jer.. ahaks3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs