UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 10 November 2010

TAK TAHU NAK MAKAN APA

Terdengar rungutan seorang kawan.....'Apa lagi nak makan hari ni.....Dah tak de idea nak makan apa...."

Aku pun selalu rasa perkara yang sama. Lagi banyak pilihan makanan (especially makanan segera....) , lagi pening kepala nak pilih apa yang berkenan di hati....

Teringat masa zaman kecik2 dulu.....Masa tu hidup pun agak susah. Makan nasi setiap waktu makan dengan telur goreng pun dah rasa sedap sangat! Bila dah banyak pilihan pandai pulak selera ni demand.....

P/S: By the way selamat bersarapan untuk semua...

3 ulasan:

mia berkata...

heheee...tu la kan..jadu blur nk mkn ape..but buat masa skrg..sy ngidam pizza je

nur berkata...

makan dengan telur goreng pun dah rasa sedap sangat
- ye azzey, setuju.. now macam2 boleh dimakan da.. still demand kan?

ArELeEz berkata...

tekak org kayo skang nih! heh3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs