UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 5 November 2010

SECOCOK LE COUPLE TU ; YANG ITU TAK SEPADAN

Apa yang secocok? Gambar ??? Takde, mana ada gambar apa-apa pun. Cuma statement pada tajuk entry tu kadang terkeluar dari mulut kita.......terlintas di minda kita..........

Sama cantik, sama padan..........yang nampak zahirnya serba sempurna. Tapi sapa kita untuk menilai sejauhmana bahagianya couple tu ; bilamana terdetik pula di hati....." Mesti bahagia pasangan ni selamanya......."

Kita orang luar. Tak tau apa yang berlaku di 'dalam'nya. Yang tau yang punya badan je......Sama juga bila ternampak couple yang sorang cantik......yang sorang kurang menarik (ni bukan mengata ye.....). Terdetik pulak...."Boleh ke pegi jauh diaorang nih".

Bahagia atau tidak,mereka yang rasa....mereka yang tempuhnya. Kita? memandang je......Jadi fikir-fikir dulu sebelum berkata-kata.

7 ulasan:

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

hehhehehehe,

tepuk dada tanya selera...

Amirrah Zawani berkata...

betul2..
org tgk hanya bercakap..
tuan punya badan sendiri je yg tau..

aque berkata...

aah setuju.. fara sealu cakap mcm tu.. kalau nampak ada couple lalu depan mate...

tu r.. bahagia kah die... itu hanye die yang tahu.. hehehe...

ardinihumaira berkata...

takleh pandang rupa je kan kak :)

azieazah berkata...

Betul lah. Tak perlu pandang jauh kepada orang, lihat diri kita sendiri pun dah boleh nilai dah...


Jodoh ajal maut rezeki, DIA yang tentukan. Yang terbaik untuk kita. Redha dan syukur..

nur berkata...

azzey- setuju..

ArELeEz berkata...

pasangan org yg paling ensem kan? ahaks3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs