UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 2 November 2010

SECAWAN MILO, SEKEPING ROTI

Kalau sebelum ni aku ada buat entry tentang Rehat Sebentar......so hari ni aku kena praktikkan perkara tu.

Sebab tadi nak blogwalking.......tak tau kenapa line tenet makin meroyan yang tak hengat2 sampai nak loading 1 page amik masa 2-3 minit.......buat aku jadi tension!!!

Pegi ke pantry.....bancuh secawan milo ; susu tepung kasi lebih.....Layan plak dengan sekeping roti kosong ( coz milo pun dah heavy dengan susu....hu3).......alhamdulillah, cukup untuk alas perut. Minda pun dah rasa normal semula.........boleh sambung blogwalking lagi.....:)

5 ulasan:

My Little Diary berkata...

salam,
yumyum... breakfast yg menyelerakan w'pun sekpg roti ngan milo.... i loikeee... he3x

entry terbaru "mencari identiti blogger yang hilang"

LYaFRINA berkata...

lya just minum secawan milo pagi ni..

mzhany berkata...

betol, kdg2 rehat sekejappp je pun boleh mengembalikan kecergasan...;)

Redbloodsnow berkata...

td pagi zie breakfast gitu taw dear.
onli yg tang milo di tukar ke kopi o..hiks

ardinihumaira berkata...

best2 cicah ngan air :) perut pun kenyang. fav dni tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs