UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 9 November 2010

MATA PENING

Aku rasa memang dah sampai masanya untuk tukar yang baru. Asyik pening je kat mata ni. Rasa berdenyut-denyut. Bila kena memang tak boleh buat apa...... ......

Lagipun dah 1 tahun lebih aku guna. May be 'power' dah makin naik. Itu yang mata dah tak boleh bertahan tu.

Hadoiyaiiiiiiiiiii! Duit lagi, mana nak cari ni? Inilah dilemanya bila guna cermin mata........hu3........

* Mata pening? Susah nak explain. Yang pernah mengalami je yang tau macam mana......:(

9 ulasan:

mummysyafie berkata...

dah nak kena tukar kot. setahun sekali power tu mmg berubah kan

zacky ~786~ berkata...

hohoo..~ tukar ..tukar jgn xtukar.. xbaik tok kesihatan

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

bagi ayu, bukan tukar power...tapi kena check dipakar mata...ayu dah 8 tahun tak tukar power,,,tapi setiap 6 bulan sekali ayu ke pakar mata..

dok akan check mata, jadi,, mata takkan rosak kepada yang lebih teruk...

moga azzey tak tukar power tapi ke pakar mata

TiKa LEh berkata...

azzey, sy xpnh alami coz xpkai spek..akan pening kalau gatal2 pkai spek org yg ad power...hehhe..
pi lah tukar, nt akn bertmbh power lagi..huhu

imanshah berkata...

haha saya dah 9 tahun bermata empat

LiNda berkata...

mata pening ...
ermm..
serupalah kalau mata letih kaans..
rasa tak selesa ..

Ada duit nanti jumpa dokter ek !

eelobor berkata...

pakai contact lens lak kak...

amirah berkata...

kena pegi check dgn pakar mata..baru tau apa sebanrnya masalah mata tu

ArELeEz berkata...

kene pakai spec selalu. macam org last 2 weeks pun pening! sampai telan panadol la.. tp, pastu gigih pakai spec hari2. kat umah pun. so far, ok la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs