UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 6 November 2010

BISKUT OREO

~ Biskut OREO yang jadi favourite aku!

Sebelum ni, aku ada tulis entry tentang Biskut IKO. Satu lagi biskut favourite aku adalah OREO! LEemak-lemak manis je rasanya.

Senang biskut OREO ni. Yang paket kecil tu boleh masuk dalam handbag dan memudahkan kita untuk bawa ke-mana-mana. Sambil bogwalking makan OREO ni pun best juga!

4 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

anak suka betul ngan oreo ni

Izatie berkata...

My favourite too! ^_^

ArELeEz berkata...

org pun sker gak. kalau buh kat ice cream, lagik best tau! slurrp2!

Azwani berkata...

tengok biskut oreo ni tetiba teringat pada aiskrim MC'D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs