UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 6 September 2010

SHOPPING .......... SHOPPING......DAN SHOPPING........

~ Masa shoppping kat Alamanda, Putrajaya.........ramai betul orang!


Bila dah nak dekat raya ni, memang shopping.......shopping......dan shopping je kejanye. Bukan nak membazir, tapi dek kerana belum lengkap sume barang2 yang diperlukan untuk raya nanti.

Pegi mana2 mall pun sekarang ni sesak dengan orang ramai! Seronok pun ada.......tension pun ada. Tapi nak wat camane, sume orang pun pakat2 kuar shopping dalam 2-3 hari ni. Sementara belum raya lagi!

3 hari lagi nak raya........Tak sabornyer. Aku rasalah, may be malam raya nanti pun masih ada yang shopping lagi. Hu3.........Tak kisahlah, janji jadi pengguna bijak dan berhemah hokay!!!

4 ulasan:

ArELeEz berkata...

sume dok kejor sale giler2 lah tuh!

azzey berkata...

Areleez: tau x pe.......giler kentang ooooo...handbag 70%. yg branded plak tu!

ArELeEz berkata...

mengapa xsambarkan 1 utk saya? hu3.. kat the store sini, haram nak ade less giler2 camtu! 10-20% jerk! dah less pun makan ratus2 jugak. huh!

azzey berkata...

Areleez: awat x habaq mai.....hi3.....nt lh klu ada rezeki ....beg hr tu POLO dowh....dar 200++ turun jadi 80++ je....sape nk bagi.....hi3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs