UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 22 September 2010

BERTEMU RAKAN LAMA DI HARI RAYA KE-4

~ My ex-classmate, dan juga anak angkat my mum......SUZIYANA @ JU......


Hari raya memang dinanti2kan sume. Masa tulah kita dapat berjumpa dengan rakan2 lama yang dah lama tak bersua muka.

Samlah juga cam aku.....hari raya ke-4, aku sempat berkunjung ke rumah rakan sekolah aku dulu; SUZIYANA atau aku bese panggil dia JU. Dah setahun lebih aku tak jumpa dia. Yelah aku kat Kajang.....dia kat kampung. Mana ada peluang nak berjumpa. Kalau aku balik kampung pun, tak cukup masa nak ziarah kengkawan. Ada je urusan yang nak dibuat!

Masa aku jumpa kawan aku ni hari tu, dapatlah kami bertukar2 citer......Walaupun tak dapat luangkan masa yang lama kat umah dia.....at least aku sempat juga jumpa dengan dia......

4 ulasan:

eelobor berkata...

jumpa kawan lama, sembang 3 jam pun terasa kejap jer

ardinihumaira berkata...

dni terjumpa kawan lama sehari before raya :D besttt ^__^

ArELeEz berkata...

org gak yg xjumpe kwn2 raye nih. uhuks3..

azzey berkata...

eelobor: mmg bl dh ghalit sembang....x terasa masa berlalu mcm tu je.....:)

ardinihumaira: best kan dni.....

Areleez: ha3....sabau jelah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs