UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 2 September 2010

PARAM MAKIN SUNYI

Petang ni tak tau dah nak berbuka dengan menu apa. Pegi ke PARAM pun dah tak de pilihan sangat dah. Dah makin kurang orang berniaga kat situ. Agak nyer dah banyak dapat untung kot! He3.....Hari raya pun dah makin nak dekat......So, agaknyer ada yang dah balik kampung!

Kalau masa mula2 pose dulu memang penuh dengan peniaga yang jual macam2 menu. Sekarang cuma yang tinggal gerai2 kosong je.... Dah kurang meriah nya!

Tapi aku pelik juga, sebab awal sangat peniaga2 dah 'tutup kedai'??? Agak nya diaorang pun sibuk nak wat persiapan raya last minute! Yelah nak raya kannnnnnnnn......

5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

ha ahhh... skang macam kurang sabutan di param tu... hehe

eelobor berkata...

memang betul tuh, dah tak tahu nak beli aper kalu ke PARAM. kitaorg pun asyik duk gilir2 kedai makan jer. dah jadi mcm JJCM

ArELeEz berkata...

kat sini pun same! ade 2-3 stall yg dah tutup. tp, tahun nie pun macam xmeriah sgt la param. faktor ekonomi kot..

noor afzan berkata...

uih, tak awal sgt dah ni..
meniaga dah capai target kot.
tu yang stop.
=)

azzey berkata...

ardinihumaira: dr mula lg dh perasan x ramai sgt peniaga......

eelobor:betul lah tu....dh x de idea nk mkn ape......makin x berselera pun ada.....

Areleez: agaknyer mmg faktor ekonomi kot!

noor afzan: may be gak tu......dah x sabor nk raya kot....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs