UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 8 September 2010

TETIBA HUJAN LEBAT.....KETA BARU CUCI

Kuasa Tuhan kannnnnnn....Tadi panas terik juga. Terasa membahang. Tetiba petang ni hujan turun lebat selebat2nya! Kain kat umah lupa plak nak angkat tadi.

My hubby masih kat car wash. Cuci keta. Tetiba plak ujan lebat. Tak yah cuci pun tak pe. Kena ujan pun dah macam kena cuci. Hu3........Yang penting bersihkan dalam je. Dan keta dalam keadaan selamat untuk perjalanan balik ke kampung!

Hujan pun rezeki juga.......


3 ulasan:

TWEETY BERT berkata...

yer betul tu.. ujan kat sini.. baru cadang nak basuk kete petang ni... hehee tak jadik la cuci....

ArELeEz berkata...

tp, klu cuci pakai ujan xbersih. sbb xde yg sentalkan.

azzey berkata...

TWEETY BERT:Kena cuci semula daaa......hi3.....

Areleez: tu mim alif lam sin....namanya....faham ???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs