UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 23 September 2010

KESIAN MY PRINCESS YANG TERPAKSA BERTONGKAT

~ My princess dengan tongkat dan kaki yang berbalut!


Sungguh tak disangka. Masa aku balik ke Kajang hari Ahad lepas my princess ni punyalah sihat walafiat........Tetiba the next day......aku dapat kal dari my sista kata dia jatuh tangga masa kat sekolah!

Akibatnya kenalah bertongkat untuk bergerak. Sekarang ni aku bawak dia ke Kajang, stay sementara cuti dengan aku......Senang sikit aku nak jaga dia. Kalau jauh kat kampung tu, almaklumlah.....susahlah citernya......

~ My princess malu2 je bila aku nak snap gambor dia bertongkat.....tapi demi nak tunjuk kat Acu dia ( My litle sista....) dia sangguppppppppp.....hu3........

Sekarang ni tongkat mesti sentiasa ada disisinya.....hu3.........Mintak2 boleh cepat sembuh. Senang nkak ke sekolah semula. Cuti lama2 nanti tertinggal banyak pelajaran kat sekolah tu....

~ Sian dia.....Tak pernah termimpi pon nak jalan pakai tongkat!


Kelakor gak aku tengok bila berjalan guna tongkat! Tapi yang aku rasa geram juga.......masa on the way nak balik ke Kajang.......dia boleh cakap kat aku........

" Ibu, boleh tak kita pegi Muzium tengok pameran ular ???


Ada ke patut! Ishk2 budak nih.............


4 ulasan:

icee-yah berkata...

mesti dapat pergi tengok ular ni...ciannye..jage diri:)

ardinihumaira berkata...

semoga cepat sembuh tau :)

ArELeEz berkata...

xde pameran len ke yg dia nak tgk? isk3..

azzey berkata...

icee-yah: mmg dppt gak dia tgk.....akak bwk seminggu lps tu...

ardinihumaira: dah okay dah dni....tq! :)

Areleez: mmg dia ni pelik sikit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs