UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 7 September 2010

CONTACT LENS from FRESHLOOK

~ Contact Lens........ Grey kaler

Baru je semalam beli Contact Lens coz yang lama dah expired. Memang every month kena tukar. Aku sker kaler Grey. Dulu pakai Stirling Grey. Nampak kebiru2an je mata.....My hubby dah tak bagi 'lampu hijau' untuk pakai kalaer tu, so kena la bertukar kepada Grey kaler.

Terpaksa guna yang kaler, coz yang tak de kaler ....aku tak selesa nak guna. Yang kaler ni lebih soft.

Aku prefer jenama FRESHLOOK, coz water content nya 55%. So lebih selesa bila kita guna. Aku tak boleh pakai spek untuk satu tempoh yang panjang. Sakit kat tepi mata. Tu yang terpaksa guna contact lens tu. Kalau tak guna....tak nampak plak.......Hu3.....

8 ulasan:

eelobor berkata...

mana selasa pakai contact lens or spek?

azzey berkata...

eelobor: utk jangka masa yg panjang cam time keje kat offc...sy prefer contact lens....klu kuar kejap2 1-2 jam, sy selesa gak pakai spek....depends on situation....

jeBateja berkata...

berapa harga erkkk....contact ni....den tak pernah pakai tapi rasanya nak cuba arr....

ardinihumaira berkata...

dni teringin nak pakai tau kak.. sobss

azzey berkata...

jeBateja: murah je......45 hengget...:)

ardinihumaira: pakai la....yg x de power pun ada......:)

ArELeEz berkata...

xsker contact lens..! remeh, owhh..

Shu Shinju berkata...

ape kelebihan water content nya 55% tu kak??.. shu pakai jer tp, xpenah amik tau pon...

azzey berkata...

Areleez: sker sesangat!!

Shu Shinju: klu water contentnya more than 50%.....lens tu rasa lembut je kat mata....x rasa kering sangat....tu le kelebihannya....akak dulu pun tak tau juga, tp kengkawan yg bagi tau....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs