UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 7 September 2010

BAJU MELAYU YANG TAK MACAM BAJU MELAYU

Menyesal sungguh 'dia ' hantar kat tempat tu. Baju Melayu yang diminta jahitkan......sudah nya yang siap tak de rupa Baju Melayu. Tak tau nak labelkan 'as' baju hape.....

Actually, 'dia' ni officemate aku. hANto kat satu tempat ni. Untuk anak dan husband dia sekali. Dah siap bagi ukuran sume, tapi yang siapnya tak macam yang di cakapkan. Nsib baik juga yang nampak sangat tak eloknye tu untuk anak dia. Kalau untuk husband dia........tak tau le nak kata apa.

Macam2 hal nak raya ni. Itulah akibatnye kalau tak tau menjahit....TAPI....nak cuba2 amik tempahan menjahit. Kalau sendiri punya tak pe juga......ini orang lain punya. Tak ke haru jadinya.....

4 ulasan:

eelobor berkata...

isteri pun kena mcm gitu gak...

ardinihumaira berkata...

memang sedih kalau dapat baju tak sma yang kita harapkan kan sis..

ArELeEz berkata...

sbb tu la org xsker tempah kat tailor/beli ready made. xcun! mak jahit lagik cun(lapanplohx)!

azzey berkata...

eelobor: Mmg serik klu dh 'terkena' cam gtu kan...

ardinihumaira: mmg sedih tahap gaban dni!!!

Areleez: mmg mak tailor yg the best in the world!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs