UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 8 September 2010

PARKING LOT DAH BANYAK YANG KOSONG!

Memang lain sangat situasi hari ni kat office. Dah makin ramai yang bercuti untuk pulang ke kampung halaman.

The best part.......parking lot kat office aku memang nampak clear je. Dah banyak yang kosong! Kalau tak......punyalah susah nak cari parking. Sekarang ni nak parking macam mana pun ikut skerlah. Nak melintang ke, menegak ke......belasah je. Tak ganggu sape pun......


5 ulasan:

TWEETY BERT berkata...

hah.. samer la kiter... sini pon lengang jer.. bz ngapdet belog ngan pesbuk.. ader pesbuk??leh la add sayer...

Ryan Valentine berkata...

bagus2.. tak yah nak berebut lagi ^^

ArELeEz berkata...

hape kata kalau parkin' secara m'bujur lalu, melintang patah plak?! amacam..?? hiks..

ardinihumaira berkata...

param kat tempat dni penuh kak.. agaknya dah ramai orang balik raya ke kampung ni. huhu sesak tadi

azzey berkata...

TWEETY BERT: Parking dah mula full semula !

p/s: apa nam fb?

Ryan : Skrg kena berebut semula.....hu3....

Areleez: baik niat parking dlm hati je.....hish !!!

ardinihumaira:sm juga kat kpg akak ms last day pose tu....hu3.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs