UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 23 September 2010

SESI BERAYA PULAK ; KE RUMAH MY MIL

~ Jemput makan......jangan malu2.......My SIL tu sampai penuh2 mulut dia dengan kuih raya.....hi3.....


Selesai photoshoot raya, agenda diteruskan pula dengan sesi beraya. Walaupun dah pukul 10 lebih.....tetap sempat2kan juga nak beraya coz that day hari Jumaat. Masa suntuk sangat sebelum nak Solat Jumaat.

So, rumah pertama yang we alls terjah adalah umah my MIL. Sume adik2 aku join ( 3 beradik je pon.....) Means 3 biji keta lah! Memang niat my mum this year nak ziarah sume besan2nya.....Nasib baik sume besan dekat2 je. Cam umah my mum dengan my MIL......tak sampai pun 10 min....hi3........dekat kannnnnnn......


~ Tengah bz layan biskut dan ketupat.....:)
P/S: Aku pon tak faham nape aku angkat tangan sampai cam gitu sekali......teruja kot ! ha3.......

Kat umah my MIL ni menu special adalah ketupat nasi yang dibungkus dalam daun pisang yang diikat dengan tali. Rasanya lemak2 masin. My mum sampai sempat tanya cara2 nak buat ketupat nasi ni dari my MIL. Kalau tanya aku.......DAH SAH2 BUAT SAKIT HATI MY MUM JE.......He3........

Agenda beraya kami masih berjalan selepas itu.....Nak tau? Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......

3 ulasan:

ArELeEz berkata...

bkn t'uja tu tp, t'jakun! ha3.. larikkss..!

ardinihumaira berkata...

hehe.. hepi betul akak dalam gambar tu :D

azzey berkata...

Areleez: woit! Dush33!!!....

ardinihumaira: tu lah tu......ter hepy tetiba! hu3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs