UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 24 September 2010

KAK YONG PUN NAK PAKAI LEGGING GAK

~ Peace from Kak Yong dengan legging rayanya !!!

Sape kata orang dewasa je nak pakai legging? Budak2 pon nak juga rasa pakai legging! Nampak chumellllllll sangat! Ni bukan entry puji anak sedara sendiri atau show off entry ek.......tapi sker sangat tengok Kak Yong pakai legging ngan baju ni. Lagi matchkan dengan kasut dia yang tajam kat depan tu......Mama dia yang belikan........:)

Masa ku belikan baju ni as baju raya utk dia.....aku ingatkan cam besar je. Tapi bila dia pakai ......mmg sesuaiiiiiiiiii dan dia npk lagi cute! Ha3.....puji lagi.........

P/S: Cayalah Kak Yong!

4 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

kak yong pun pakai legging, belasah ajalah kak yong

Free Header

ardinihumaira berkata...

peewit! kak yong nyer baju lawa la.. kenan dni :)

ArELeEz berkata...

duta keamanan xhengat nih!

azzey berkata...

Sharinginfoz; mmg kak yong ni sker bergaya!

ardinihumaira: 'ibu' dia yg pilih...tu yg cantik tu....hu3......

Areleez: mmg x hengat2 spi la skrg! ha3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs