UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 7 September 2010

DAH TAK SABOR NAK BALIK KAMPUNG

Lagi sehari aku kena keje. Rasa macam malas je. Esok rasa nak cuti je. ikutkan hati, rasa nak balik hari ni juga.

Badan je kat sini, tapi hati dah kat kampung! Lagi2 tengok office pun dah mula 'sunyi sepi'. Dah ramai yang bercuti untuk hari raya. Nak parking keta pun senang. Banyak ruang kosong. Means, staff dah ramai yang tak keja. Ramai pakat2 balik kampung awal!

Aku dan beberapa orang je yang masih keje lagi. esok lagi ramai yang cuti. Aku??? Still keje lagi.........Nak balik kampung!!!!!!!!

4 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni pun sama kak :)

azzey berkata...

ardinihumaira: buat apa pun dh serba x kena ni dni...hu3...

p/s: dni blk kpg mana?

ArELeEz berkata...

sama la kite.. uhuks3.. sadis, owhh..

azzey berkata...

Areleez: chait!!! mcm jauh sgt ...huh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs