UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 4 September 2010

MACAM2 JENIS AIR PUN ADA.......

~ Macam2 ada......ha3..... Ada air jagung, air bandung cincau, dan air oren.....


Aku lupa nak citer tentang air minuman masa berbuka kat kampung ari tu.......Asyik dengan juadah lauk dan kuih2 je, sampai lupa bab air......he3......

Actually bukan nak citer yang special sangat pun.......cuma nak bagitau, bila dah berkumpul ramai2 tu, macam2 taste lah juga. Kat kampung aku tak jumpa air Katira, So beli jelah air jagung dan bandung cincau. Kat umah plak diaorang dah siap bancuh air oren yang fresh dan marvellous untuk menghilangkan dahaga!

Sekali tengok gambor kat atas tu, cam nak berniaga air kat PARAM plak........hi3......

6 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

bagi saya most of the time berbuka ngan teh o panas

Confirmed Buat Duit @Nuffnang

ardinihumaira berkata...

nyumm! banyak tu air.. sedapnya.. gulpp

eelobor berkata...

bulan posa ni memang air yang menjadi pilihan. makan tak de la banyak sangat

azzey berkata...

Sharinginfoz:ooo gtu ye.......sy dulu sker gak teh 'O'......tplately x tahan minum teh.....sker skt perut....:(

ardinihumaira: lg2 bl tgh2 pns kannnnnnn.....sedap je tgk air.....:)

eelobor:betul tu......bl buka minum segelas air pun dh rs penuh sgt dah......

ArELeEz berkata...

aah la.. kalau kite jual kat guest2 yg dtg hari tu kan masyuk..! ha3.. larikksss..!

azzey berkata...

Areleez: haah kan...lg2 klu jual kat along. dia kn kuat minum!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs