UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 26 September 2010

HARI RAYA KE-4 ( BERAYA KE RUMAH PAK TAM)

~ Ni baru je sampai kat umah Pak Tam aku....Srmpat posing dulu.......:)


~ Family Potrait.........Di hadapan umah Pak Tam.......


Ni citer hari raya ke-4 plak. Aku, my mum , adik2 dan Family Mak Uteh beraya ke umah Pak Tam ; adik lelaki my mum kat Titi Gantong. Firstly......... tak plan nak pegi ngan Mak Uteh pon........tapi kebetulan masa we alls tengah siap2 nak pegi Mak Uteh dan family sampai. My mum pon terus ajak Uteh join sekali.

~ sambil makan kuih raya .......sambil sembang2.......sambil tengok TV.....

~ Mak Tam siap masak ayam masak merah, ikan rebus , pucuk ubi dan sambal belacan

~ Masing2 tengah menjamu selera..........My SIL sampai tak pandang kamera......

On the way ke sana, we alls dah siap2 inform Pak Tam, so wife dia pon dah prepare makan tengah hari untuk we alls. Menu plak adalah masakan kampung. So, apelagi.........dah memang waktu lunch.......perut pon dah berkeroncong.......Sekelip mata je abis sume makanan tu !!!

Pak Tam tak dapat nak lepak2 lama kat umah coz dia keja. Dia cuma balik sekejap je........We alls abiskan masa yang lama juga kat situ. Sempat solat Zuhur dulu........lebih kurang kul 3 lebih baru we alls gerak untuk sambung beraya lagi! Hu3.......

Actually tak plan pun nak ke mana. Normally........plan tu on the spot je datangnya.......He3........Kalau nak tau ke mana lagi aku beraya lepas tu........tungguuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

mesranya ;) semoga sentiasa berbahagia kak !

soclose2213 berkata...

wah pinkish gitew, aummm

ArELeEz berkata...

ke umah cik wok plak! heh3..

lily lotus berkata...

sweetlah u dear..pink girl :)

azzey berkata...

ardinihumaira: tq dni.....mudah2an ....:)

SC: I LIKE IT...:)

Areleez: pas tu umah Anjang plak....heh3....

lily lotus: sweet??? oowwhhh...teruja i......hi3....tq....*wink*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs