UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 30 September 2010

BBQ NIGHT ON 18.09.2010 ( PART 2 )

~ Ada Sotong ........ Sosej.......

~ Ada udang......... Daging burger.........

~ Ayam......


Apa je yang dibakar malam tu.....sume abis licin! Syok tengok tetamu makan apa yang we alls sediakan.Memang happy angat suasana malam tu. Layan jelah picture2 kat bawah ni.......

~ So happy!!!


~ Family ceria!!!

Kerang bakar pon ada! Pon sold out gak!!! Tak sangka ramai yang datang. Tu pon baru beberapa family je. Kalau panggil satukampung......agaknya aku kena borong satu pasar tu untuk BBQ malam tu.....Ha3......

~ Aku jadi temporary chef of the day !!! Coz my mum bz layan tetamu.....Hu3......

~ Kawan my mum ; Makcik Siah yang tudung kaler coklat dan tudung kaler hitam bermanik tu pon kawan my mum gak.......

~ Kanak2 riang dan Duta Sotong Semalaysia!!! Kah3....
My sista & her hubby......


~ My granny & my cousin ; Along

Bila tetamu dah mula ramai.......my mum kenalah beralih tempat ke hadapan melayan tetamu. So, temanya akau lah yang kena jadi chef sementara untuk tolong goreng mee! Sedap tak sedap lain citer. Yang penting ada juadah untuk tetamu makan!!!

* To be continue......

2 ulasan:

ArELeEz berkata...

jomla bbq lagik..! bestlah..!

azzey berkata...

Areleez: jom! tp sponsor ye.....he3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs