UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 22 September 2010

HARI RAYA TERINDAH WIF MY PRINCESS

~ Wif my princess on the firest Hari Raya.........


Rasanya dalam banyak2 hari raya.........Hati Raya 2010 adalah yang paling terindah bagi aku dan juga my princess! May be dia dah besaor......dah sebesor aku.....kih3......cuma kecik sikit je........he3..........

Bila dah jadi anak dara lain le sikit cara sambutan raya nyer......Dulu kita siapkan dia.....sekarang ni dia lagi demand pilih baju sendiri dan make up sendiri........

~ Luv u bebeh.......


Cepat sungguh masa berlalu kannnnnnnn....... Raya kali ni jadi bertambah best.....coz aku coti panjang. Banyak masa aku spend dengan my princess. Pegi mana pun aku usung je dia......kah3......

Memang 2010 adalah Hari Raya Terindah buat kami berdua dan iansan2 tersayang yang ada bersama........

6 ulasan:

Shu Shinju berkata...

x macam 2 beranak..mcm 2 beradik jer.... mama dia maintain..:)

azzey berkata...

Shu: tq Shu sayanggggggggggg......:)

Sharinginfoz berkata...

anak dah besar boleh jadikan teman kan

amirah berkata...

sket lagi dah nak dapat menantu..hehe

ardinihumaira berkata...

akak dengan anak akak macam adik-akak tau.. nampak muda menawan :)

azzey berkata...

Sharinginfoz; haah betul tu.....kekadang kawan bergaduh pun blh jg.....:)

amirah> ha3.....

ardinihumaira:tq dni yang cute!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs