UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 7 September 2010

KASUT RAYA

~ My Platform Shoes.....



Dah puas pusing sume mall yang aku terdaya nak pegi......akhirnya......bertemu juga dengan kasut yang aku rasa minat dan selesa memakainya!

Aku beli kasut ni bukan sebab nak raya je....tapi tu pun salah atu sebab juga...hi3.......Actually sebab nak guna untuk kuar jalan2, makan2, shopping ke.....takkan nak pakai heel plak. Heel pakai masa pegi office cukuplah kannnnnnn.......

Aku prefer platform shoes coz, chanteq pakai dengan suar ataupun baju kurung. Then, kaler cam gini aku sker......coz kaki nampak bersih je.Entahlah.....aku kurang sesuai kaler gelap macam kaler hitam. Kaki nampak tak menarik! Chewwahhhhhhh!!!

Apa pun dah settle bab kasut. Tinggal masa nak melaram kan kasut ni je lagi.....hu3.......

4 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni mana2 pun okay kak. suka putih dengan hitam. hehe

azzey berkata...

ardinihumaira: akak mmg sker yg kaler putih @ krim2 sikit....:)

ArELeEz berkata...

org xde kasut rayeee..!! uwaaawaawaaa... :(

azzey berkata...

Areleez: yeay yeay! org ada ksut raya! jgn jelous....hu3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs