UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 30 September 2010

BBQ NIGHT ON 18.09.2010 ( PART 3 )

Kan aku dah cakap......BBQ Night tu memang happening.....kecoh....meriah....best giler....dan segala2nya lah!!! Tengok jelah gambor2 ni.....Dah penat nak citer banyak! Hu3.....

~ Tengok tu my hubby...Dia pegi rembat sotong yang kat tangan aku !!!

~ Dapat juga sorang satu sotong bakar......sedapppppppppp........
P/S: My BIL ni memang seloknya dikuarantinkan je! Huh!!!

~ My Bro & his familiy

~ My princess



~ Antara sotong , ikan, dan sosej yang sempat 'diselamatkan'.....yang lain2 sume dah SOLD OUT!

~ Sume pon happpy........From Left: My SIL, My litle Sista,Me & My princess

~ BEST2!!! From left: Me, Mak yang & My litle Sista......

KAN AKU DAH CAKAP.......BEST SANGAT !!!!

7 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

benda2 bakar ni memang sodap kan

ArELeEz berkata...

jom buat lagik nak x? next month ke.. bestlah! tp, kali nie kite2 jer..

azzey berkata...

Sharinginfoz: mmg sedap!:)

Areleez; jom! kita x nak jemput reramai....tp nt ada yg jadi pakar jemputan yg menjemput reramai...tgk le x caya....hi3...

NeenaAnuar berkata...

perrggghhh.. syok nyer BBQ!

jeBateja berkata...

Goram plak den kat sotong tu....silap haribulan...lidi pun den makan...ahakz

azzey berkata...

jeBateja; ha3.....kang tecekik lidi plak kang!

azzey berkata...

NeenaAnuar: mmg syok sangattttttt!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs