UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 20 September 2010

OOPPPSSSSSS! JANGAN JEMU YE

~ Oopppsssssssssssssssssssss ! Jangan jemu ye kengkawan.........


Kengkawan dan sume kat luar sana yang sudi baca belog aku yang tak seberapa ni........Mintak ampun, mintak maaf ye.......Diharap jangan jemu ye. Coz aku baru nak mula update citer2 raya pertama ari tu.

Ni sume gara2 aku tak dapat nak update belog lebih 1 minggu......Cuma hari raya ke 8 je boleh update. Tu pon sebab sambil jalan2 beraya .......Curi2 masa update belog!

Sila tau yang line tenet kat kampung, memang amatlah menyakitkan hati aku......hu3. Then aku sibuk dengan jadual pegi beraya! Ha3...... Kan aku ada citer nak beraya sakan kan......Tu yang jadi punca juga tu.......

So, lagi sekali.......diharap jangan jemu baca entry2 dalam belog ni seterusnya ek!

4 ulasan:

eelobor berkata...

tetap baca...jgn risau

soclose2213 berkata...

tak jemu pun.. suka adalah..hihihi tp kt opis xleh nak komen ntah naper pc tuh..;(

ArELeEz berkata...

jemulah! jemu3!! ngeh3..

azzey berkata...

eelobor: masih bc ke? ngeh3....

SC: hi3.....sker2.....tq!

Areleez: jemu ke sker....malu nk ckp je tuhhhhhhh...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs