UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 23 September 2010

BERAYA KE RUMAH BESAN MAK YANG KE-3

~ My mum wif her besan......:)


Rumah ke-2 yang we alls terjah untuk beraya pada hari raya pertama adalah umah besan ke-3 mak. Yelah my sista kan anak ketiga merangkap anak bongsu.....so ni besan ke -3 my mum le jawab nya......

Memang dah jadi terms & condition agenda beraya tahun ni......my mum mesti amik gambor dengan besan2 nya.......Tapi besan yang pompuan je le ek. Lagi pon cam aku dan my litle bro dah tak de mertua lelaki......dah meninggal dunia. So my litle sista ni je yang masih ada mertua lelaki merangkap besan mak yang lelaki!.....Ha3....Faham ke???

~ My sista yang tak boleh nak dikawal dah pergerakannya.....ha3........My hubby plak dah jadi pemuda melayu terakhir......elok je dok bersimpuh sambil pegang gelas........Hu3......

~ Tengok jelah my sista yang tudung purple kat ujung tu.........Sampai Bapak mentua dia yang baju Melayu putih tu tak leh nak kata hape dah.....agaknya dalam hati dia kata......."napelah mengong sikit menantu aku ni"......kah3



Menu utama kat umah ni adalah bihun sup, selain biskut2 raya yang lain. Sume pun we alls ngap! Dah orang suruh makan kannnnnnnn......bukan suruh buat keje.......ha3.......

Nanti aku continue lagi beraya ke umah besan mak yang sorang lagi ek.......

4 ulasan:

ardinihumaira berkata...

ehh ehhh kak... hehe.. comelnye akak posing :D

azzey berkata...

ardinihumaira: akak ke adik akak? gambor akak nan ado coz jd cameraman ms tuh.....hu3....

ArELeEz berkata...

woit1 abah xkata camtu la.. tp, abah kata camnie, 'isk3.. hebatnye menantu aku yg sorang nie! dah la pandai posing, cun lak tuh!' ho3!!!

azzey berkata...

Areleez: masa 'abah' tu ckp cam tu....mesti dia dah sah2 kena ugut ngan menantu dia yang 'meroyan' nih.....ha3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs