UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 25 September 2010

RAYA KE-3 PUNYA CERITA (SI CHUMEL NUR ALISYA ZAHRA)

~ Nur Alisya Zahra yang chumel


~ Skernya aku !!! Sampai cam pelik je muka baby tu nengok aku......hu3.....

~ My princess


~ Punya ghalit sembang.......sampai terangkat2 kaki abang tu.......hu3.....

Raya ke-3 ke rumah Kak pah di Kampung Gajah. Saje nak visit new baby dia yang diberi nma Nur Alisya Zahra. Chumel sangat!

Aku pon dah lama tak jumpa Kak Pah ni. Dah lebih kurang 2 tahun. Yang kelakornya.....dia tak sangka dia boleh dapat baby lagi!!! Tapi lupa nak amik gambor dengan akak ni......hi3.......

Layan jelah gambor ni ek.....

4 ulasan:

eelobor berkata...

memang la ghalit sembang sebab free jer tak kena bayar kan? hehehehe

ardinihumaira berkata...

rancaknya diorag berbual :D

ArELeEz berkata...

rejeki jgn ditolak.

azzey berkata...

Areleez; ya.....betol tu!

ardinihumaira: mmg rancak !

eelobor: tau x pe.....hi3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs