UpDaTeR

Pengikut

Pages

Sabtu, 4 September 2010

ANTARA YANG DISHOPPINGKAN !

~ First of all............Handbag for me!


Nak citer sikit tentang barang2 yang aku shopping semalam. Kebetulan kat JUSCO tengah ada sale giler2 untuk salah satu barang favourite aku.........handbag.........so, aku pun tak lepaskan peluang. Handbag yang ada pun dah lama. Sale pun giler2 sampai 70%! Memang berbaloi........He3.......

~ Jeans for my hubby


Macam tu juga dengan jeans. Ada diskaun yang tersangatlah happening nya. So beli satu untuk my hubby........

~ Kasut for my princess


Then, memang dalam listing........sandal for my princess. Dah jenuh pilih, finally sandal chumel kaler putih ni jadi 'pilihan hatinya'...........

~ Shawl dan anak tudung for my princess


Seterusnya..........shawl dan anak tudung bercorak ni untuk my princess gak. Now she prefer to wear Shawl.........Dah trend kot. Aku belikan je. Tak mahal pun. Rm10 setiap satu.........

Puas hati, coz barang2 yang dalam list ada yang dah dapat dibeli. Walaupaun masih ada yang belum dapat lagi...........So, kena sambung le nampaknye sesi 'penyopingan' ni..........He3..........

2 ulasan:

ArELeEz berkata...

err.. tumpang tnye, name saya ade dlm list tu x? klu xde, sila ade2kan, ek? ;D

azzey berkata...

Areleez: oppps, sori ek....dh digugurkan! kah3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs