UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 1 September 2010

DAH LE TAK PUASA.....MEROKOK DENGAN SLUMBER JE

Citer ni masa aku on the way balik kampung hari Isninm lepas. Kat satu petrol station ni.........Dari jauh lagi aku nampak satu mamat ni ( Orang Melayu dan Muslim semestinyer....) parking baikkkkkkkkkkk punyer kat satu sudut yang tersorok.........

Aku ingat dia nak pegi toilet ke......nak lepaking je ke........rupa2nya..........

Dia kuarkan bungkusan roti dengan air kotak dari dalam beg dia...........Dah abis roti tu dia makan, dia siapkan kuarkan kotak rokok plak. Merokok dengan slumber je!!! Bukan tak de orang yang lalu-lalang kat situ. Dia bukan nyer nampak takut2 ke...segan ke......Tapi paling aku meluat, dia boleh tunjuk isyarat tangan okay kat orang yang lalu lalang tu!!! Memang tak de akal langsung!!!

Orang macam tu pu n ada. Dah le buat salah terang2.....siap megah lagi! Geram betul aku!!!

7 ulasan:

ardinihumaira berkata...

meh dni tolong lastik dia kak... :D

Sharinginfoz berkata...

itu dah memang teruk le kan

eelobor berkata...

tadi pn pegi bank & sebelah tu kedai mamak. selamba badak jer pembeli2 melayu. tapi saya cuba bersangka baik, itu mungkin untuk isterinya yg tak posa. takpun muka dia iras2 macam org melayu

LeEanEEm berkata...

kat sini pun sama
nampak pompuan beli mknn kat kedai mamak
kot y pun tk pose jgn le tnjkkt sume org
bikin malu kaum HAWA jerk......

Izan Ishak berkata...

org mcm ni mmg tak reti jaga adab masa bulan posa kan.

ArELeEz berkata...

musti dia tak sekolah agama tuh! confirm!!

azzey berkata...

ardinihumaira: jgn lastik.....kita belasah terus! huh!

Sharinginfoz: mmg teruk sesangat tu!!!

eelobor:agaknyer badak pon lg baik dari diaorang ni! hish!!!

Leeaneem: mmg x de sivik langsung tu!

Izan Ishak: mmg dia sendiri x pnh ada adab tu! huh!

Areleez: dia sekolah 'pemulihan' pun x pas! kah3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs