UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 6 September 2010

BERTEMU SAHABAT LAMA

~ Me and Rahimah.......... my ex-classmate masa di sekolah rendah........


Sume berlaku secara kebetulan. Segalanya pun kerana kuasa Tuhan. Dalam sibuk shopping semalam aku terjumpa dengan kawan karib yang juga ex-classmate aku masa di sekolah rendah dulu........Dia tak jauh berubah......Tetap macam dulu. Cuma anak je dah 5 orang......berbanding dengan aku.....baru sorang.......he3......

Memang dah lama sangat tak jumpa dia. Aku memang selalu teringat dia.Even, masa mula2 aku sign up fb.....dialah juga antara kawan2 lama yang aku cuba cari......tapi tak jumpa. Kali terakhir aku jumpa dengan dia......... lebih kurang 15 tahun dulu. Masa tu masing2 pun belum kawen lagi.....

Cuma baru2 ni dia ada add aku di facebook.......Tak sangka semalam aku terjumpa dengan dia......di JUSCO, Cheras Selatan. Betapa kecilnya dunia ni kannnnnnnn......Akhirnya aku jumpa juga dengan dia.Sempat la sembang2 dan amik gambar. Dan dia pun dah promise nak datang umah masa raya nanti. Mudah2an kami dapat berjumpa lagi dan silaturrahim terus berpanjangan.......amin.....

6 ulasan:

eelobor berkata...

itu antara kebaikan facebook, saya sndri pun ramai jumpa dgn kawan2 lama yang dah terpisah hampir 21 tahun masa sekolah rendah dulu

ardinihumaira berkata...

dni abru kejap tadi jumpa teman lam. memang rindu kan kak.. rasa cam teruja sangat :D

TWEETY BERT berkata...

mmg bess jmpa member lamer... seronok tgk prkmbangan kwn2.. hihi

azzey berkata...

eelobor: tulah....byk guna fb ni kannnn...yg penting guna utk tujuan kebaikan.....

ardinihumaira: mmg teruja! teringat semula citer2 lama.....

TWEETY BERT: MMG BEST! Sumenyer 'berkembang pesat'...Hi3...

ArELeEz berkata...

rahimah asnawi, ek? adik dia kwn sekolah org. seklah rendah jugak.

azzey berkata...

Areleez: haha, x sangka jumpa kt situ...dia keje nagn petronas wooooo..boss tuh...kaw2 punye level.....tp dia low profile je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs