UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 22 September 2010

AKSI POYOS DI HARI RAYA

~ My bro & my litle sista


Bila dah berkumpul adik beradik.....macam2 citerlah yang kuar. Dan macam2 aksi yang jadi. Macam 2 keping gambor ni, masa ni nak beraya ke umah Pak Tam ; adik lelaki my mum .Tapi sempat lagi amik gambor yang poyos @ sengal nih.......heh3.......

~ Me & my bro


Masa kecik2 we alls dok satu rumah.....satu bumbung. Bila dah besor, memasing dah ada family dan kehidupan sendiri.......so masa raya2 cam ni jelah dapat berkumpul Dan bertukar2 citer.......

Kekadang aku rindukan masa aku dan adik2 kecik dulu..............I MISS THAT MOMENT.........

3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

:) bestnya dapat bergambar macam ni. kenangan terindah !

ArELeEz berkata...

windu tu mmg la windu. tp, sadis ahh.. bile ingatkan balik.. sob3..

azzey berkata...

ardinihumaira; yeahhhhhhh.....lets the picture story everything........:)

Areleez: oowwhhhhhh terlalu lah sedih & hibanya! Kannnnnnnnn.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs