UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 5 September 2010

BRUSHER SET from ELIANTO

ELIANTO , Alamanda Putrajaya......................


Dah lama teringin nakkan Brusher set nih.......Aku sker sebab dengar cite dari kengkawan yang penah guna. Kebetulan semalam pegi Alamanda, Putrajaya..........ternampaklah dari jauh lagi ELIANTO wat sale giler2........70%!

Ape lagi.......aku pun grab satu set. Memang rambang mata tengok kosmetik kat situ. Tapi coz of for this moment aku lebih perlukan brusher set.........yang lain2 tu aku abaikan dulu. Lagi pun make-up set aku yang lain masih ada.......

~ Brusher Set from ELIANTO


Bestnyer dapat brusher set ni. Ada Blusher brush, Eye-Shadow brush, Lipstick brush dan 2 keping sponge untuk compact powder. Tak sabor nak gunakan! Lagi2 nak dekat raya ni. Boleh le aku dan my princess melaram sakan! Ha3...........saje je sker2........

p/s: Discount 70 % tu yang buat aku syok sangat tu.......hu3.......


5 ulasan:

icee-yah berkata...

iceee pon tertarik tegnk elianto punye sale..memang murahkan.icee suke eye shadow die yg stick tu..

azzey berkata...

icee-yah: mmg murah giler! akak sker brusher dia.....eye shadow tk pnh try lagi.....klu chanteq nak try jglah nt!.....hi3....

ardinihumaira berkata...

beshnya! leh wat raya tu kak.. yahuuu

ArELeEz berkata...

mascara ngan eye liner xdekah? belikan la dolu if betul2 murah. nanti claim. heh3.. org nak try pakai eye liner tuh. tp, xreti.. hu3..

azzey berkata...

ardinihumaira: sbb nk raya yg tak sabor nk guna tu...hu3...

p/s: brush for blusher dia okay...sng nk apply!

Areleez: ada rasanyer...x kose dh mengulang ke sana....jem giler! nt le bulan2 dpn! hi3...

p/s: mmg efektif brush dia! kesan lebih kemas dan sekata! hu3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs