UpDaTeR

Pengikut

Pages

Rabu, 8 September 2010

MAJORITI BLOG....ENTRY YANG SAMA

Dari pagi tadi blogwalking kengkawan punya belog. Memang best baca citer macam2. Tapi yang best nya dalam 2 hari ni, majoriti entry yang sama dari segi maksudnya, cuma cara penyampaian je berbeza. Yang paling ketara ucapan selamat hari raya dari tuan punya blog!

Memang happening! Ada yang bergambar....ada yang just kata2 puitis je...ada juga yang dengan nada slumber....tapi sume pun best!

Entry2 ni menyemarakkan semangat nak menyambut hari raya yang bakal tiba 1 hari jelagi....Insyaallah......

p/s: Seronoknya nak raya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 ulasan:

amirah berkata...

seronok kan...sebab sekrang ni (masa tgh baca entri ni) dah terbayang dah ketupat palas ngan rendang ayam..mabeles!!

azzey berkata...

amirah: terbayang nak konvoi pagi raya pegi beraya umah sedara....:)

TWEETY BERT berkata...

lain orang lain cara yer kan.. hehehe... ikot pada kreativiti memaseng... blogwalking ni bagus.. leh create idea untuk kiter blogging plak hehee

azzey berkata...

TWEETY BERT:Betul tu .....ikut pd cara penyampaian masing2 kan....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs