UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 23 September 2010

BIL API & BIL AIR DIBAKAR !

~ Bil api dan bil air rumah aku yang jadi 'mangsa'!


Sebelum ni, aku penah citer tentang surat yang diletakkan ikut sker je oleh 'orang2' yang tak bertanggungjawab kat area umah aku......... Semalam pulak, bil api dan bil air rumah aku yang jadi mangsa!

Geram betol aku !!! Tengok jelah kat atas tu apa jadinya!!! Tu pun sebab my hubby saje cek peti surat tengahari semalam. Bila bukak2 je peti surat tu jumpalah bil2 yang dah terbakar ni bersama sebilah mancis yang dah digunakan.

Tapi memang 1 day before......aku ada nampak satu budak lelaki ; anak jiran kat tingkat atas tengah bukak peti2 surat yang ada dan cuba amik surat2 tu. Then bila dia perasan aku perhatikan dia.....terus dia pegi dari situ.

Entahlah, aku pun tak tau nak salahkan sape dalam hal ni. Takkan kita asyik nak 'jaga' je peti surat tu 24 jam!Bila masa lagi aku nak berblogging dan wat aktiviti2 lain!!! Hu3....

4 ulasan:

SURIA AMANDA berkata...

dah jadi satu hal..mana lak nak cari bil..sapa lak nak beratur panjang pi JBA & TNB?budak2 sekarang mmg jahat kan?

ardinihumaira berkata...

ada budak nakal ye kak. isk3..

ArELeEz berkata...

sebat jer budak tuh! vandalism betullah!

azzey berkata...

SURIA AMANDA: TULAH! MMG X DE OTAK BETOL LA! GERAM NIH!!!!

ardinihumaira: budak yg terlampau nakal!!!

Areleez: klu tau sape......dh lama dh pengsan budak tu.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs