UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 6 September 2010

TUDUNG RAYA

~ Tudung Express..............Tudung sarung for me, my mum and mt sista......


Ni nak sambung citer pasal shopping time kelmarin (04.09.2010)..........Sampai ke malam aku shopping. Lepas solat Maghrib kat Masjid Bangi, terus berkejar ke Pasar Malamnya untuk cari tudung pulak. Even, that time hujan, aku redah juga coz kat situ banyak pilihan.Harga pun murah!

Memang tak sia2 aku redah hujan. Kat sana aku dapat 7 helai tudung sarung. Untuk aku, my mum dan my sista. Memang best coz kaler yang aku nak sume ada!


~ Tudung Bawal for my princess


Selain tudung sarung, aku beli 2 helai tudung bawal untuk my princess. Kaler krim dan pink. Dulu aku sker gak tudung bawal ni, tapi sejak dah 'terjatuh cinta' dengan tudung sarung, aku dah tak pandang tudung bawal nih........Coz tudung sarung more praktikal. Senang nak pakai!

6 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni raya ni dengan tusung express juga kak :)

eelobor berkata...

jika di kumpul, mesti penuh almari koleksi tudung kan?

Sharinginfoz berkata...

banyaknya memang raya nanti lebih ceria le ya

ArELeEz berkata...

yg mane 1 kah tudung xpressku? owhh.. yeah..! xsabor nak try nih! err.. awnin' dia pjg x? heh3..

azzey berkata...

Areleez: kata nk yg kaler purple cam akak punye tu plain kan? yg no2 dari kiri tulah....lps kaler pink....sdg2 je awning dia....sudsah nk cr yg pjg dah. kaki pon dh rs nak tecabut bejalan!jem plak mmg giler2 mereng punya jem......

azzey berkata...

ardinihumaira: samalah kita ek.....

eloobor: betul2....mcm tau2 je....hi3...besele pompuan.....

Sharinginfoz:skrg ni pon dh mula 'ceria' x hengat donia dah!....ha3....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs