UpDaTeR

Pengikut

Pages

Isnin, 20 September 2010

CHARLE'S ANGEL VERSI RAYA

Kalau entry sebelum ni tentang 'Three Soldiers di Hari Raya'..........ini plak Charlie's Angel Versi Raya!!!

Tat ta raaaaaaaaaaaaaaa.....................................................

V


V


V


V


V


V


V


V


V


V



~ Standing From Left: Me & My litle sista.......
Sitting In Front: My SIL......


Yelah mana aci kan kalau kaum Adam je yang boleh menonjolkan bakat terpendam......kaum Hawa pon nak juga.......:)

Memang photoshoot pagi raya pertama mendatangkan seribu satu idea yang giler gilossss.......tapi best sesangat!!!! Hu3.......

P/S: So ade sape2 nak bagi pendapat, siapakah diantara yang di dalam gambor di atas.......yang paling berkarisma, menarik,d bomb dan yang paling penting.........berani untuk berjuang??? Kah3......

2 ulasan:

ArELeEz berkata...

yg b'karisma, musti la yg tudung purple tuh. yg menarik & d bomb pun yg tudung purple tu jugak. berani utk b'juang pun yg tudung purple. isk3.. hebat betul yg tudung purple tu kan? ahaks3..

azzey berkata...

Areleez: yg tudung purple yang tudung 'sub- con' tu ye...hi3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs