UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 23 September 2010

JAMUAN HARI RAYA AIDILFITRI ANJURAN JABATAN

~ Me & Leen.......Kat tempat parking keta pon sempat posing.......hu3......

~ Teramah & Leen
P/S: Teramah ni orang Sabah tau......

~ My officer & senior.......From left: CC Puziah, Cik Salwa & Kak Ana

~ Deretan khemah tempat menjamu selera


Majlis jamuan hari raya ni adalah 'open house' yang pertama aku attend! Memang every year Jabatan tempat aku keja akan buat 'open house'. Cuma bezanya this year tak de cabutan bertuah! So, tak de sapelah yang bertuah this year......:)

Banyak menu yang disediakan.....Antaranya, sate ayam, sate daging, ketupat palas, lemang, kueytiaw goreng, mee goreng, kek, biskut2 raya, rendang daging, kuah kacang, cendol, buah2 an dan macam2 lagilah........Sampai aku tak sempat survey apa lagi yang ada coz banyak sangat menu dan tempat yang agak luas!

Aku just amik apa yang terdaya je nak dimakan. Aku sker sate dagingnya yang lembut. Cendol pon meletops abis!!! Memang sume pon sedap2!!!

~ From left: Leen, Teramah & Fizah ( My officemate)

~ Antara kakitangan Jabatan yang hadir memeriahkan majlis.................

~ Barisan PRO Jabatan & Reporter.......

~ Persembahan lagu2 raya oleh KOMBO Jabatan


Selain daripada kakitangan jabatan sendiri yang hadir, ada juga reporter yang hadir untuk membuat liputan. Sambil makan2 tu pulak boleh layan lagu2 raya yang dipersembahkan oleh penyanyi KOMBO Jabatan.Tak rugi dengar coz sebijik cam suara artis popular! Hu........I like it!

Memang meriah dan yang paling best dapat makan juadah yang sedap2 belaka!!!

3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni nyer jamuan raya kat kampus minggu depan. tak sabo nak mintak duit raya ngan lec. ;p

ArELeEz berkata...

nak jugak camtuu.. tsk3..

azzey berkata...

Areleez: JGN JELES....Tu la untungnya keje kat HQ1 marvellous!....famous!....grand! Happening!.....mcm2 ada! ha3.....

ardinihumaira:mintak lebih ye dni.....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs