UpDaTeR

Pengikut

Pages

Selasa, 21 September 2010

KE KPJ IPOH

~ KPJ IPOH, Specialist Hospital

~ Sementara tunggu appointment dengan doktor.......KITA MINUM DULU!.....he3.....


Hari raya ke-5, di saat ramai yang masih beraya sakan.....aku dan hubby plak ke KPJ IPOH. Tolong hantar my SIL dengan husbandnya. Abang Hairi ni sakit buah pinggang. So ke sana untuk rawatan susulan dengan doktor yang buat operation di leher dan lengannya untuk memasukkan tiub bagi rawatan cuci buah pinggang.

Ngeri aku tengok lehernya yang ditebuk sikit untuk masukkan tiub tu. Tak sangka dia dapat sakit macam ni. Setahun yang lepas masa kenduri kat umah my mum.......dia nampak sihat, semangat dan segar! Tapi balik kampung kali ni.......dia nampak lemah je. Rambut pun dah semakin gugur.......Kesian dia.......

~ In front of Bread Legend Shop.......


Oleh sebab we alls sampai awal dalam pukul 4.00 petang, so minum dulu di coffee house yang ada kat situ. Appointment dengan doktor pukul 4.30 petang.

Selesa juga keadaan kat situ. Siap ada kedai menjual cenderamata, kedai roti dan ruang menunggu yang selesa.

~ My SIL wif her husband tengah tunggu turn jumpa doktor....

~ Sampai tertidur my hubby menunggu.....hu3....


Dalam pukul 5.40 petang, barulah selesai urusan berjumpa dengan doktor. We alls terus balik ke Teluk Intan sebab dah lewat petang. Keadaan abang yang tak mengizinkan , so we alls tak delah singgah ke mana2.

5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni pon kalo tunggu selesai kat hospital memang mengantuk. huhu

armouris berkata...

info tentang buah pinggang di SIHAT SELALU - Kegagalan Fungsi Buah Pinggang

azzey berkata...

ardinihumaira: lagi2 klu air-cond yang teramatlah sejuknya....hu3...

azzey berkata...

armouris: tq!

Saifudin berkata...

salam,

saya saifudin. nak tanya. wife saya preganant dan dia nk deliver kt KPJ ipoh. mcm mana servis sana ye ? superb x ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs