UpDaTeR

Pengikut

Pages

Khamis, 2 September 2010

ZIARAH KUBUR ABAH.......

~ Aku & Family.........Di lorong menuju ke kubur abah.........



Aktiviti pertama masa kat kampung ialah ziarah kubur abah. Yelah since aku dah ada kat kampung, so aku terus je roger2 adik2 aku untuk ziarah kubur abah yang selalu we alls buat pagi raya pertama.We alls pegi hari Selasa 31hb 0gos lepas......

Kubur abah aku ni kat atas bukit. Dekat dengan sekolah lama aku dulu ; sekolah rendah. Dalam pukul 8:20 kami dah sampai kat situ. Semapt labaca Yassin sama2 kat kubur abah. Masa tu aku rasa sayu, sedih dan macam2 perasaan lagi. Terfikir........kalau lah abah aku ada lagi, mesti lagi meriah hari raya ni.Mudah2an roh abah ditempatkan bersama2roh orang2 yang beriman......amin.......

~ Gambar dengan my cutie 'daughter' ni harus ada.........Wif Kak Yong yang bolat.......


Almost 30 minutes juga aku dan family kat situ. Then, bila sume dah selesai, kami terus gerak ke destinasi yang seterus nyer........Nak tau kat mana? Tunguuuuuuuuuuuuuu ek!

6 ulasan:

eelobor berkata...

saya lak selalu ke kubur pada hari raya ke-2

ArELeEz berkata...

giler kentang kite nie kan? kat kubur pun buleh posin'! ha3..

ardinihumaira berkata...

dni rasa tahun ni dni raya sikit tak raya sakan sebab adik2 cuti kejap sobbsss

azzey berkata...

eelobor: eelobor:sy mmg bese pg hari raya pertama....memenuhi kehendak bonda terchenta....:)

Areleez: br sedar ka??? ha3...tgk, tikar pon leh jd prop! kah3....

ardinihumaira:x pe dni...janji dpt jg jumpa adik2....hu3...

LeEanEEm berkata...

rasa lega ngan puas bila dh pg ziaah kubur arwah abah....bkn selalau pun...sekali setahun jerk....

azzey berkata...

Leeaneem:betul tu.....stuju sgt....klu kubur abah cam kat pt 1 tu.....selalu boleh ziarah.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs