UpDaTeR

Pengikut

Pages

Ahad, 5 September 2010

AWARD FROM NUKILAN GADIS KAMPUNG


~ Award from Nukilan Gadis Kampung......


First of all........mintak maaf sesangat pada tuan punya diri yang bagi award ni kat aku, coz hari ni aku baru ada masa nak buat entry. Dah seminggu lebih dapat award ni, tapi dek kerana busy dengan bulan pose dan sekarang ni persiapan raya plak.....tu yang baru ada masa tu......hu3.......

Anyway yang bestnya tentang award ni.......coz......telah DIREKA sendiri oleh tuan punya blog Nukilan Gadis Kampung ni. Memang cute. Se'cute' orang nya........So, sape2 nak kenal lebih dekat dengan blog si pemberi award ni......sila2 lah berkunjung ke sana......

So, as usual.....bila dah dapat insentif @ award ni kenalah wat keje sikit...... Sikit je jawab soalan2 yang semudah A,B,C ni:-

  1. SAPE YANG BAGI AWARD NI ? (Sila letak link ye kalau boleh....) http://nukilangadiskampung.blogspot.com
  2. TAGGED PADA 10 ORANG KAWAN @ LEBIH BAGITAU TENTANG AWARD NI (Sambil2 tu promote le link orang yang bagi award ni.......he3.....)
    So aku nak tagged pada kengkawan yang sudi baca blog aku nih......he3....
Areleez - my little sista merangkap follower pertama aku dan kekadang sifu aku......sikit2 je......hu3...

ardinihumaira

eelobor

Sharinginfoz

Rozaneem

soclose2213

Solehah

SURIA AMANDA

Shu Shinju

Neenaanuar


3. APA YANG KORANG SKER PASAL BLOG KORANG?

Aku sker blog aku yang terchenta ni sebab aku boleh menulis apa yang aku sker untuk dikongsi bersama dan dijadikan memori dalam hidup aku. Aku sker blog aku sebab ada kawan2 yang sker singgah dan datang blog aku. Dan lagi aku sker blog aku sebab aku boleh dapat ramai kawan2 baru even di alam maya jerk......hi3......

So, sekian je entry aku tentang award ni.

* FRIENDSHIP FOREVER EK KENGKAWAN.........!!!!








9 ulasan:

Sharinginfoz berkata...

tahniah dapat award dan tima kasih juga for this award

azzey berkata...

Sharinginfoz: time kasih.....sudi2 kan le amik ye...:)

ArELeEz berkata...

horray2..! tq, bebeh!

soclose2213 berkata...

azzey tq yer..=.=

azzey berkata...

Areleez: welcome dowh! hu3...

SC: u r most welcome dear! :)

Shu Shinju berkata...

thanks kak azzey for the award... shu ambik yer...:)

azzey berkata...

Shu Shinju: u r most welcome dear....amik ye...

TgkAzura berkata...

salam ukhwah..

azzey berkata...

TgkAzura: slm ukhwah juga....tq for drop by....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs