UpDaTeR

Pengikut

Pages

Jumaat, 24 September 2010

TERJAH RUMAH BESAN MY MUM YANG KE-2

~ My mum dengan besan yang ke-2


Agenda beraya pada hari raya pertama diteruskan lagi dengan menerjah ( eh! ada ke perkataan tu?.....hu3.......belasah jelah) umah besan yang ke-2.

Besan my mum yang ke-2 ni memang peramah orangnya. Ada je yang nak disembangkan kalau jumpa dengan beliau!

~ Sedang menikmati juadah yang disediakan.......

~ My mum tengah sibuk berbual......tak taulah dengan sape tu ??? Sampai my SIL jeling2 je cam syok je dengar citer my mum tu......:)


Menu kat umah tu......cam beselah, ada biskut raya dan ada mee bandung kalau tak silap aku.Rupa cam mee bandung........tapi kalau silap ; kepada my SIL sila betulkan ek.......hi3......

Bila dah makan2.....sembang2......dah kenyang......we allls gerak lah dari umah tu ke destinasi yang seterusnya pulak........

* To be continue......

5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

;) best nya akak beraya. dni raya ritu tak sempat ambik gamba banyak sangat. skang cite raya dni dah habis. isk3.. ;p

Sharinginfoz berkata...

memang bagus berjalan2 di hari raya kan

Gambar Mia

azzey berkata...

ardinihumaira: mmg akak raya sakan tahun ni. pegi je umah org mesti amik gambor......ni pon ada lagi citer x update! hu3....

ArELeEz berkata...

abang kata mee hailam. tp, rase2nye mee bandung tuh.

azzey berkata...

Areleez: tula....tgk rupa fizikalnya cam Mee bandung jerk! confused2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i SeRvE nUfFnAnG aDs